mandag den 5. november 2012

Opvisning for forældre og søskende

Søndag d. 4. november - 1 uge før finalen i Herning - holdt FLL-holdet "De Hotte - Slettet af Censur" en opvisning for forældre, søskende og andre interesserede.

Der blev både vist teori og robotopgaver.

Teorien handler i år om hvordan vi kan hjælpe ældre medborgere til et bedre liv. Holdet har valgt at finde på nye og nemmere måder at vaske vinduer på. Der blev vist to forskellige prototyper.

På robotbordet tager progammerne nu form og der blev vist både saksearme, komfurslukkere, fliselægning, bowlingemaskine og et værktøj med trykluft, som kan løfte en vægtstang.

Holdet har også arbejdet med profilering, dvs. det at kunne fortælle omverdenen om hvem de er. Der er derfor blevet designet logo, spraymalet banner, lavet plakater og anden pitudsmykning, samt en konkurrence, som skal trække tilskuerne inden for i pitten.

I løbet af de forløbne 7 uger har holdet, der består af Lukas, Jacob, Rasmus, Lasse, Christian, Anton, Lisbeth og Andreas, også lavet forskellig forsøg for at finde ud af hvordan det er at blive ældre og f.eks. ikke kunne se og høre så godt.


Her er det Lukas, der iført to par briller forsøger at lægge et puslespil. Andre forsøg har handlet om reaktionsevne, hukommelse, eller hvordan blodomløbet kan blive dårligere, når man bliver ældre.

Mandag skal holdet besøge AVK Gummi i Låsby for at fremlægge teoriprojektet for dem og høre om det vil kunne lade sig gøre i virkeligheden og hvad det i så fald vil koste.